Glazen schuifdeuren

Voor glazen schuifdeuren gaat u naar de vakmensen van Glashandel Accuut

Glazen schuifdeuren zorgen voor een optimaal ruimtelijk effect. Binnen een woning of kantoor maakt u een afscheiding zonder dat de ruimte visueel kleiner wordt. Een glazen schuifdeur naar uw balkon, terras of tuin maakt dat uw woonkamer lijkt door te lopen naar buiten.

Speciaal glas voor glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren worden gemaakt van speciaal gehard glas dat niet alleen veilig is maar ook nog isolerend werkt. Naast blank glas kunt u ook kiezen voor gefigureerd glas of glas dat is bewerkt met een door uzelf ontworpen afbeelding. Voor de montage wordt gebruik gemaakt van speciaal glasbeslag.

Uw schuifdeur op maat gemaakt en gemonteerd

Voor glazen schuifdeuren bestaan legio mogelijkheden. Glashandel Accuut kan vrijwel altijd de schuifdeuren maken zoals u ze graag wilt. Onze vakkundige, gecertificeerde glaszetters komen de schuifdeur monteren en zorgen ervaar dat u er jarenlang plezier van heeft.

Kosten glazen schuifdeuren

Als u ons vertelt wat u graag wilt, kunnen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave doen voor het leveren en monteren van uw glazen schuifdeur. Voor meer informatie kunt u ons even bellen op 020 - 682 95 57. U kunt ook het contactformulier van deze website gebruiken natuurlijk.

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed?
Bel dan direct 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!