Glazen schuifdeuren van Glashandel Accuut voor woning, winkel en kantoor

Glazen schuifdeuren in verschillende soorten en maten

Glazen schuifdeuren in verschillende soorten en maten vindt u bij Glashandel Accuut. Wij leveren alle soorten glazen schuifdeuren exact op maat, volgens uw wensen. Zowel voor toepassing in huis en kantoor of als toegang tot tuin of bordes. De schuifdeuren kunnen buiten worden toegepast, maar ook binnen. Daar zorgen ze voor een optimaal ruimtelijk effect. En omdat ze van speciaal gehard glas zijn gemaakt, zijn ze ook veilig. De gecertificeerde glaszetters van Glashandel Accuut komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en de exacte maten op te nemen. En natuurlijk zorgen ze ook voor vakkundige montage.

Voor glazen schuifdeuren gaat u naar de vakmensen van Glashandel Accuut

Een glazen schuifdeur of schuifpui zorgt voor een optimaal ruimtelijk effect en een strakke moderne uitstraling. Zowel voor een woning als voor een winkel of een kantoor is dit een fraaie oplossing. U maakt een afscheiding zonder dat deze de ruimte visueel kleiner maakt. Voor een stevige en veilige constructie is het van groot belang dat de montage vakkundig plaatsvindt. Bij Glashandel Accuut vindt u ervaren, gecertificeerde glaszetters die vakwerk leveren waar u jarenlang plezier van heeft.

Voor een glazen deur wordt meestal gebruik gemaakt van speciaal gehard glas. Dat is 5x zo sterk als normaal glas van dezelfde dikte. En mocht het breken, dan valt het uiteen in duizenden ongevaarlijke stukjes. Glazen schuifdeuren worden gemaakt van speciaal gehard glas dat niet alleen veilig is maar ook nog isolerend werkt. Naast blank glas kunt u ook kiezen voor gefigureerd glas, matglas of glas dat is bewerkt met een door u zelf ontworpen afbeelding.

Onbegrensde ruimte met schuifdeur van glas

Een glazen schuifdeur biedt u de mogelijkheid om woonruimtes van elkaar te scheiden zonder dat de ruimte kleiner gaat lijken. U kunt een extra, afgescheiden ruimte creëren zonder dat de ruimte zichtbaar kleiner wordt. Met glas maakt u een strakke transparante scheiding tussen bijvoorbeeld woonkamer en keuken, woonkamer en bordes of algemene ruimte en badkamer. Ook voor douchewanden zijn er glazen schuifdeuren. De badkamer of doucheruimte, zeker wanneer er sprake is van een inloopdouche, is een veel gebruikte ruimte die best een strakke moderne uitstraling verdient. Een glazen douchewand is makkelijk te onderhouden en geeft een gevoel van luxe. Als u meer privacy wilt dan kunt u kiezen voor een gedeelte matglas.

Glazen schuifpui in winkel of kantoor

U maakt de toegang tot uw winkel extra uitnodigend door toepassing van een glazen schuifpui. De straat voor uw winkel is een logisch verlengstuk van uw etalage en de klanten worden extra uitgenodigd om binnen te lopen. In een kantoor kunt u met een glazen schuifpui separate ruimtes creëren terwijl toch het ruimtelijk effect behouden blijft. Door toepassing van melkglas of gefigureerd glas ontstaat toch de nodige privacy.

Montage van glazen schuifdeuren is vakwerk, daarvoor kunt u het beste contact opnemen met de specialisten van Glashandel Accuut. De toepassing van een glazen schuifdeur of schuifpui vraagt om speciale bouwkundige voorzieningen en het gebruik van speciale montagematerialen. Voor de levensduur en het gebruiksgemak van een glazen schuifdeur is het van groot belang dat de montage vakkundig gebeurt. De vakbekwame, gecertificeerde glaszetters van Glashandel Accuut zijn zeer bedreven in de montage van glazen schuifdeuren en leveren vakwerk waar u jarenlang gebruiksplezier van heeft.

Binnen wordt buiten met een glazen schuifpui

Toepassing van een glazen schuifpui in een woning zorgt voor extra woongenot. Door de transparante afscheiding van het glas lijkt het alsof het bordes en de tuin deel uitmaken van de woonruimte. En wanneer u in de zomer de schuifpui open zet wordt de tuin een verlengstuk van de woonkamer. Maar ook in huis of in een kantoor of winkel biedt een glazen schuifpui een ongekend ruimtelijk effect. U maakt een afscheiding zonder dat dit leidt tot visuele verkleining van de ruimte. En wilt u meer privacy creëren dan kunt u kiezen voor gedeeltelijk melkglas, matglas of gefigureerd glas.

Meer informatie over glazen schuifdeuren?
 Neem contact op met Glashandel Accuut voor een vrijblijvende prijsopgave

U kunt ons bellen op 020 - 225 23 94 of gebruik maken van het contactformulier van deze website.

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed?
Bel dan direct 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!