Glazen douchedeuren

Een glazen douchedeur schept ruimte en geeft uw badkamer een exclusieve uitstraling

Een glazen douchedeur kan worden toegepast voor verschillende soorten badkamers, douchecabines of inloopdouches. Altijd uitgevoerd in gehard veiligheidsglas een voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk. Een glazen deur schept ruimte en biedt zicht en licht. Sfeervol, luxueus en verrassend.

Verschillende toepassingen

Elke badkamer is verschillend en kan de uitstraling hebben die u graag wilt. Wij hebben een ruim assortiment blanke en gefigureerde douchecabines en douchedeuren. Omdat de veiligheid van uw douchecabine zeker zo belangrijk is als de uitstraling maken we alleen gebruik van gehard glas. De kans dat de deur breekt is erg klein, de deur is zes keer sterker dan gewoon glas.

Glazen douchedeuren op maat gemaakt

Glazen douchedeuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in een groot aantal glassoorten zoals bijvoorbeeld blank glas, satijn melkglas, gekleurd glas. Onze gecertificeerde glaszetter neemt de maten op in het werk en zorgt voor degelijke, veilige montage.

Wilt u informatie ontvangen over de glassoorten? Vul dan dit formulier in en wij sturen het u toe.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag een vrijblijvende offerte bij Accuut voor een glazen douchedeur of inloopdouche die past in uw badkamer. U kunt ons bellen op 020 - 682 95 57 of gebruik maken van het contactformulier van deze website.

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie van tot wel 15 jaar!