Schuifdeuren van glas: optimaal ruimtelijk effect

Een schuifdeur van glas in een woonkamer of kantoorruimte zorgt voor optimaal ruimtelijk effect. U bent in een afgesloten ruimte, maar u staat toch in verbinding met de ruimtes om u heen. Een glazen schuifdeur of schuifpui in uw woonkamer maakt dat het terras of de tuin als vanzelfsprekend doorlopen naar binnen. Een glazen schuifdeur in uw kantoorruimte zorgt dat u het gevoel houdt met uw collega’s één team te vormen. De vakkundige en ervaren glaszetters van Glashandel Accuut zorgen voor een deugdelijke constructie en montage waardoor u verzekerd bent van jarenlang gebruiksplezier.

Stijlvol en modern

Een glazen schuifpui heeft een strakke en moderne uitstraling, zeker wanneer deze van aluminium is vervaardigd. Het glasoppervlak is tegelijkertijd strak en vlak, maar ook kleurrijk door het beeld dat u er achter ziet. U kunt zelf bepalen of u kiest voor standaard gehard glas of decoratief glas. Ook brandwerende, zelfreinigende of geluidisolerende beglazing is mogelijk.

Uitnodigend en veilig

Met glas maakt u de toegang tot uw huis of kantoor open en uitnodigend. Tegelijkertijd is het geharde glas veilig, vijf maal sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Met de toepassing van speciaal hang- en sluitwerk wordt een glazen schuifdeur of schuifpui een even veilige afsluiting als een normale deur.

Licht gecombineerd met privacy

Het gebruik van glas zorgt voor een grote lichtinval waardoor de ruimte een aangename en vriendelijke uitstraling krijgt. Wilt u toch meer privacy, dan zijn er voldoende mogelijkheden. U kunt kiezen voor gekleurd glas of matglas waardoor de doorkijk wordt beperkt. Met zandstralen of printen kan een bijzondere decoratieve uitstraling worden verkregen.

Op maat gemaakt en gemonteerd

De mogelijkheden om een glazen schuifdeur te gebruiken zijn legio. Alle denkbare oplossingen kunnen op maat, afgestemd op uw wensen worden gemaakt. Een vakkundige, gecertificeerde glaszetter zorgt voor jarenlang gebruiksplezier. Afhankelijk van uw wensen kan zelfreinigend, brandwerend of geluidisolerend glas worden gebruikt.

Meer genieten met een glazen schuifpui

Met een glazen schuifpui lopen woonkamer en tuin als vanzelfsprekend in elkaar over. Als het buiten guur en koud is geniet u binnen van het uitzicht. Is het buiten warm, dan zet u de schuifpui open en geniet u van de frisse lucht. U geniet het hele jaar door!

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ