Timeless glazen douchewanden voor blijvend glanzend oppervlak

Als u wilt voorkomen dat de glazen wanden in uw badkamer troebel worden door kalkaanslag, dan biedt een TIMELESS glazen douchewand de oplossing. Het speciaal gecoate glas zorgt ervoor dat u kunt blijven genieten van helder, glanzend glas dat gemakkelijk schoon gehouden kan worden. TIMELESS is een glazen douchewand die dus haar glans behoudt door de jaren heen.

TIMELESS is gemaakt van helder glas PLANICLEAR, voorzien van een uiterst bestendige coating die door middel van het magnetronprocédé op het glas is aangebracht. Om de werking van de coating te activeren moet TIMELESS gehard worden. Harding en distributie wordt uitgevoerd door Dubrit. TIMELESS glas is uitsluitend geschikt voor badkamertoepassingen.

De voordelen van TIMELESS glazen douchewanden voor de badkamer:

  • Door de coating glijdt het water gemakkelijk langs het oppervlak van de douchewand waardoor kalkneerslag tot het minimum beperkt is en het glas transparant blijft.
  • Achterblijvende kalksporen zijn eenvoudig te verwijderen. Het onderhoud is daardoor zeer gemakkelijk.
  • Condensatie verdwijnt ook sneller.
  • Waterdamp droogt vlugger op dan op niet behandeld glas.
  • In tegenstelling tot handmatig aangebrachte coatings met een beperkte houdbaarheid, biedt TIMELESS 10 jaar garantie tegen corrosie. TIMELESS is verkrijgbaar in 8mm en 10mm.

Bel voor meer informatie naar Glashandel Accuut: 020 682 95 57.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ