Brandwerend glas

Brandwerend glas biedt gedurende minimaal 20 minuten weerstand aan een standaard brand

Accuut levert brandwerend of brandvertragend glas in meerdere soorten: enkel- of dubbelzijdig en vertragend tot zelfs 30 of 60 minuten. Afhankelijk van de afmeting, de constructie en de brandvertraging die gewenst zijn adviseren wij het meest geschikte brandwerend glas.

Soorten brandwerend glas

Waar standaard glas al na ongeveer één minuut blootstelling aan brand bezwijkt, biedt brandwerend glas u extra zekerheid. Ook in brandwerend- en brandvertragend glas vinden voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaats. Accuut levert brandwerend transparant glas dat ook geplaatst kan worden in combinatie met kogelvrij glas ofwel gelaagd glas.

Vakwerk voor uw veiligheid

Om een goede brandvertraging te bereiken is het nodig om zowel het soort glas als de constructie nauwkeurig te selecteren. De gecertificeerde glaszetters van Accuut weten uit ervaring wat in uw situatie de beste oplossing is. Naast deskundig advies zorgen zij ook voor vakkundige montage.

Prijzen van brandwerend glas

Afhankelijk van uw wensen en eisen maken wij een offerte op maat. U kunt een offerte aanvragen via het contactformulier van deze website. U kunt natuurlijk ook even met ons bellen op 020 - 682 95 57.

brandwerend glas

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!