Draadglas

Draadglas biedt extra bescherming tegen inbraak of brand

Draadglas is 6 tot 7 mm dik en heeft een netwerk van draden met een maaswijdte van ongeveer 12 mm. Deze metalen draden vormen een patroon van vierkantjes of ruitjes. Het draad houdt het glas bijeen wanneer het breekt. Draadglas wordt hoofdzakelijk toegepast voor inbraakwering of brandvertraging.

Draadglas in soorten

De meest gangbare soorten draadglas zijn Brute (half geribbeld en deels doorzichtig), Engels (gebobbelde structuur en nauwelijks doorzichtig) en spiegeldraadglas (tweezijdig gepolijst en net zo doorzichtig als gewoon glas). Afhankelijk van de gewenste eigenschappen van de constructie wordt een van deze soorten toegepast.

Maatwerk en montage

Accuut beschikt over professionele apparatuur zoals een computergestuurde snijtafel en slijpapparatuur zodat wij voor elke toepassing het glas op maat kunnen maken. Onze gecertificeerde glaszetters zorgen voor vakkundige montage.

Meer weten of een offerte opvragen?

Neem contact op met Accuut en u krijgt alle informatie die u wenst. U kunt ons bellen op 020 - 682 95 57 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!