HR++ dubbel glas gelaagd 2-zijdig binnen/buiten

HR++ dubbel glas 2-zijdig gelaagd vindt u bij specialist Glashandel Accuut

HR++ dubbel glas gelaagd 2-zijdig binnen/buiten

HR++ dubbel glas is isolatieglas dat is voorzien van een speciale warmtereflecterende coating en een vulling van edelgas tussen de twee glasbladen. Daarmee biedt het glas een zeer hoge isolatiewaarde. Bijzonderheid van HR++ dubbel gelaagd glas is dat beide glasplaten zijn gemaakt van gelaagd letselbeperkend glas. Daarmee kan worden voldaan aan eisen die zowel voor binnen als buiten het gebouw worden gesteld aan doorvalveiligheid en letselwering.

Isolatiewaarde HR++ dubbel glas gelaagd 2-zijdig binnen/buiten

HR++ isolatieglas biedt een isolatiewaarde die 5x hoger is dan die van normaal enkel glas en 2 tot 3x hoger dan van standaard isolatieglas. Dit glas bereikt probleemloos een isolatiewaar U = 1,1 W/(m2.K). Deze isolatiewaarde zorgt voor aanmerkelijk lager energiegebruik en optimaal wooncomfort.

HR++ 2-zijdig gelaagd dubbel glas opmaat

U kunt uw HR++ gelaagd dubbel glas in iedere gewenste maat bestellen. De specialisten van glashandel Accuut zorgen ervoor dat u altijd de juiste ruit geleverd krijgt. Als u de kosten wilt weten van dit speciale gelaagd dubbel glas dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.

Verzekerd van vakwerk bij Glashandel Accuut

Een speciaal product als HR++ 2 zijdig gelaagd dubbel glas vraagt om vakkundigheid van de glasleverancier en de glaszetters. Met onze jarenlang ervaring en onze gecertificeerde glaszetters kunnen wij u de verzekering geven dat wij ieder project op een hoog kwaliteitsniveau kunnen realiseren.

Vraag nu informatie of een offerte bij Glashandel Accuut

Als u meer wilt weten over de specificaties van speciaal isolatieglas of een prijsopgave wenst kunt u natuurlijk bij ons terecht. U kunt gebruik maken van het contactformulier van de websit of ons bellen op 020 - 82 95 57

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!