HR++ dubbel glas gelaagd 1-zijdig buiten

HR++ speciaal gelaagd dubbel glas wordt op maat gemaakt door Glashandel Accuut

HR++ dubbel glas gelaagd 1 zijdig buiten

HR++ dubbel glas gelaagd 1 zijdig is een speciale soort dubbel glas, voorzien van een extra reflecterende coating en een vulling van edelgas tussen de glasbladen in plaats van lucht. Deze HR++ dubbele beglazing is speciaal ontworpen om de warmte binnen te houden en de kou te weren. Doordat er geen koudeval is bij het raam zorgt dit glas ook voor extra wooncomfort. Bovendien beslaan de ramen niet.

Wat kost HR++ dubbel glas gelaagd?

Door de toepassing van een speciaal gehard glas buitenblad is dit HR++ isolatieglas duurder dan normaal isolatieglas. Naast de extra veiligheid van het gelaagde glas, biedt de zeer hoge isolatiewaarde (U = 1,1 W/(m2.K) een goede mogelijkheid om de investering in dit speciale glas op redelijke termijn terug te verdienen.

HR ++ dubbel glas op maat bestellen

Glashandel Accuut levert al het HR++ dubbel glas op maat, geheel volgens uw wensen. Of het gaat om het nieuw plaatsen van dubbel glas of het vervangen van dubbele beglazing, de gecertificeerde glaszetters van glashandel Accuut zorgen voor een perfecte montage.

HR++ dubbel glas voor woningbouw en utiliteitsbouw

HR++ isolatieglas wordt op dit moment het meest toegepast in de woningbouw en utiliteitsbouw. Niet alleen de hoge isolatiewaarde, maar zeker ook het gebruikscomfort zorgt voor de grote populariteit.
Geen koudeval, altijd helder zicht en minder stookkosten zijn doorslaggevende argumenten.

Bestel HR++ dubbel glas gelaagd bij Glashandel Accuut

Bij Glashandel Accuut vindt u de specialisten op het gebied van HR++isolatieglas. Niet alleen leveren wij alle gewenste afmetingen, wij zorgen ook voor perfecte montage. Voor meer informatie en een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 020 - 82 95 57.

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!