HR++ dubbel glas matte folie gelaagd 1-zijdig buiten

Ook voor HR++ dubbel glas matte folie gelaagd is Glashandel Accuut het juiste adres

HR++ dubbel glas matte folie gelaagd 1 zijdig buiten

HR++ dubbel glas matte folie is dubbel glas dat bestaat uit een buitenblad dat is voorzien van matte folie en een binnenblad van helder glas. Het heeft dezelfde hoge isolatiewaarde als normaal HR++ isolatieglas maar heeft het voordeel dat inkijk van buiten niet mogelijk is.

HR++ isolatieglas met hoge isolatiewaarde

HR++ isolatieglas werd speciaal ontworpen om warmteverlies te beperken door de kou buiten te houden en de warmte binnen. Naast een hoge isolatiewaarde (U = 1,1 W/(m2.K) biedt dit glas extra comfort doordat het niet beslaat en er geen sprake is van koudeval bij de ramen. U zit er warmpjes bj en u geniet van een helder zicht en volop daglicht.

HR++ dubbel glas met matte folie plaatsen

In situaties waar men de inkijk wil beperken kan HR++ dubbel glas met matte folie worden gebruikt. Het glas heeft dezelfde isolerende werking als normaal HR++ glas maar heeft een extra matte folie die op het buitenblad is aangebracht. Daar waar privacy vereist is, biedt dit speciale isolatieglas een uitstekende oplossing.

Wat kost HR++ isolatieglas met matte folie?

De kosten van HR++ isolatieglas zijn onder meer afhankelijk van de grootte van de ruit. Afhankelijk van het oppervlak met namelijk een glasdikte en samenstelling van de glasbladen worden gekozen. Vraag een vrijblijvende offert bij de specialisten van glashandel Accuut en u weet waar u aan toe bent.

Kies voor de zekerheid van de vakman, vraag Glashandel Accuut

Bij glashandel Accuut vindt u vakmensen met jarenlange ervaring en gecertificeerde glaszetters die zorgen voor perfecte montage. Voor nadere informatie of een prijsopgave kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website of even bellen met 020 - 82 95 57

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!