HR++ dubbel glas gelaagd 1-zijdig binnen

HR++ speciaal gelaagd dubbel glas wordt op maat gemaakt door Glashandel Accuut

HR++ dubbel glas gelaagd 1 zijdig binnen

Met een speciaal binnenblad van gelaagd glas is het HR++ isolatieglas een dubbel glas dat kan voldoen aan speciale eisen ten aanzien van letselbeperking zoals die gelden voor glas bij afstanden onder 850 mm. Natuurlijk heeft het HR++ dubbelglas ook de extra hoge isolatiewaarde door de edelgas vulling tussen de glasbladen en de speciale HR coating op het binnenblad.

Isolatiewaarde HR++ dubbel glas gelaagd

HR++ isolatieglas biedt ten opzichte van normaal dubbel glas een extra hoge isolatiewaarde, wel 2 tot 3 maal beter. Dat komt door de speciale edelgas vulling in combinatie met de extra coating. De gasgevulde ruimte tussen de glasbladen houdt de warmte beter tegen en de coating zorgt voor het reflecteren van de warmte waardoor veel minder warmteverlies optreedt.

HR++ dubbel glas gelaagd 1 zijdig binnen plaatsen

De ervaren en gecertificeerde glaszetters van glashandel Accuut zijn als geen ander in staat om HR++ dubbel glas in ieder gewenste afmeting te plaatsen. De prijs van HR++ dubbel glas gelaagd 1-zijdig is natuurlijk wat hoger dan die van standaard HR++ dubbel glas, maar nog steeds interessant. Door de energiebesparing verdient u de investering snel terug.

HR++ dubbel glas bestellen

Glashandel Accuut heeft ruime ervaring in de levering en plaatsing van HR++ glas en u bent dan ook bij ons aan het juiste adres om uw dubbel glas te bestellen. Dus als u dubbel glas wilt plaatsen of vervangen, vraag dan zeker een offerte bij Glashandel Accuut.

Benieuwd naar de kosten van dubbel glas?

Vraag een offerte aan bij Glashandel Accuut en u weet waar u aan toe bent. U kunt gebruik maken van het contactformulier van de website of even bellen met 020 - 82 95 57

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!